To nejlepší od českých a slovenských food blogerů : Apetit food bloggers
Material type: TextLanguage: čeština Original language: čeština Series: Apetit (Burda Praha)Publisher: Praha : Burda Praha, spol. s r.o., [2016]Copyright date: ©2016Description: 141 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788087575604Other title: Apetit food bloggersSubject(s): jídla | blogy | blogyGenre/Form: kuchařské recepty | rozhovory Summary: Kniha představuje osobnosti české i zahraniční food blogové scény.Summary: Redakce časopisu Apetit vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, jak o jídle a vaření přemýšlejí...Na 148 stranách nabízí recepty od 39 food blogerů na polévky, saláty, hlavní jídla, domácí delikatesy, ale hlavně na sladké - dezerty, dorty a sladké snídaně. Kromě receptů v knize najdete návod pro začínající blogery nebo tipy na nejkrásnější zahraniční blogy.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 322809545562 |
Obsahuje rejstřík
Kniha představuje osobnosti české i zahraniční food blogové scény.
Redakce časopisu Apetit vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví. Někteří svými recepty, jiní vtipnými komentáři k nim či krásnými fotkami jídel, dokonalým dekor i food stylingem, další z nich krásnými dorty anebo tím, jak o jídle a vaření přemýšlejí...Na 148 stranách nabízí recepty od 39 food blogerů na polévky, saláty, hlavní jídla, domácí delikatesy, ale hlavně na sladké - dezerty, dorty a sladké snídaně. Kromě receptů v knize najdete návod pro začínající blogery nebo tipy na nejkrásnější zahraniční blogy.
There are no comments on this title.