Slané pečení / [fotografie Alena Hrbková ... et al.]
Material type: TextLanguage: čeština Series: Apetit (Burda Media 2000)Publisher: Praha : Burda Media 2000, 2013Description: 156 s. : barev. il. ; 25 cmContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788087575086Subject(s): slané pečivoGenre/Form: kuchařské recepty | pečení | naslano Summary: Další kniha z edice Apetit přináší předpisy na přípravu různých druhů chlebů a nápadů, čím si je obložit, slaných koláčů, taštiček a závinů, drobného pečiva (sušenek, muffinů, preclíků, tyčinek). Nechybí kapitola věnovaná vaření ze zbytků několik dnů starého pečiva - na polévky, nádivky, saláty. V závěru jsou uvedeny rady, jak si připravit chlebový kvásek, výhody domácí pekárny a typy mouky.Summary: Kniha se 120 recepty vybranými ze světových kuchyní na přípravu slaného pečiva.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 322809545607 |
Obsahuje rejstřík
Další kniha z edice Apetit přináší předpisy na přípravu různých druhů chlebů a nápadů, čím si je obložit, slaných koláčů, taštiček a závinů, drobného pečiva (sušenek, muffinů, preclíků, tyčinek). Nechybí kapitola věnovaná vaření ze zbytků několik dnů starého pečiva - na polévky, nádivky, saláty. V závěru jsou uvedeny rady, jak si připravit chlebový kvásek, výhody domácí pekárny a typy mouky.
Kniha se 120 recepty vybranými ze světových kuchyní na přípravu slaného pečiva.
There are no comments on this title.