Sous vide pro každého / Lisa Q. Fetterman, Meesha Halm & Scott Peabody ; fotografie Monica Lo ; z anglického originálu Sous vide made simple : 60 everyday recipes for perfectly cooked meals přeložila Martina Benešová
Material type: TextLanguage: čeština Original language: angličtina Publisher: Olomouc : ANAG, [2020]Copyright date: ©2020Description: 199 stran : barevné ilustrace ; 26 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788075542823Uniform titles: Sous vide made simple. Česky Subject(s): jídla | vaření sous-vide | příprava jídelGenre/Form: kuchařské recepty | příručky Summary: Metoda vaření sous vide v domácích podmínkách - suroviny zavakuované v plastovém sáčku se pomalu vaří ve vodě. Návody k přípravě polotovarů na pozdější rychlé vaření.Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | Oddělení pro dospělé | naučná pro dospělé | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 322809534334 |
Obálkový podnázev: 60 osvědčených receptů na jídla pro každý den
Obsahuje rejstřík
Metoda vaření sous vide v domácích podmínkách - suroviny zavakuované v plastovém sáčku se pomalu vaří ve vodě. Návody k přípravě polotovarů na pozdější rychlé vaření.
There are no comments on this title.