Tajemství dobrého vývaru : (Record no. 116214)

MARC details
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 02338nam a22005297i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 116214
003 - Identifikátor kontrolního čísla
Řídící pole proměnné CZ-LvMK
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20231119063226.0
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis
Řídící pole kódované ta
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 161114s2017 xr a e f 001 0 cze d
015 ## - Číslo národní bibliografie
Číslo ČNB cnb002856059
020 ## - ISBN
ISBN 9788075491732
Zpřesnění (brožováno)
Dostupnost 399.00 Kč
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace OLA001
Jazyk katalogizace cze
Agentura upravující záznam MOG501 - Městská knihovna Litvínov
Použitá pravidla popisu rda
041 1# - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků čeština
Kód jazyka originálu angličtina
044 ## - Kód země vydání/výroby
Kód geografické oblasti/země Česko
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Název skupiny/kategorie konspektu Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Číslo předmětové kategorie 19
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 664.932.2
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 615.8
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641.55
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 613.2
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT (035)
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT (083.12)
Idetifikátor vydání MDT MRF
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Hay, Louise L.,
Datumy související se jménem 1926-2017
Číslo autoritního záznamu mzk2002112565
Kód role Autor
(RLIN) 46345
240 10 - Unifikovaný název
Unifikovaný název Bone broth secret.
Jazyk díla Česky
245 10 - Údaje o názvu
Název Tajemství dobrého vývaru :
Další údaje o názvu dobrodružná cesta ke zdraví, kráse a dlouhověkosti /
Údaj o odpovědností, atd. Louise L. Hay a Heather Dane ; z anglického originálu The bone broth secret ... přeložila Tereza Grufíková
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání Vydání první
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech
Místo vydání, distribuce atd. Praha :
Jméno nakladatele, distributora, atd. Euromedia,
Datum vydání, distribuce, atd. 2017
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 349 stran :
Další fyzické údaje barevné ilustrace ;
Rozměry 24 cm
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín text
Typ obsahu - kód txt
Zdroj rdacontent
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín statický obraz
Typ obsahu - kód sti
Zdroj rdacontent
337 ## - Typ média
Typ obsahu - termín bez média
Typ obsahu - kód n
Zdroj rdamedia
338 ## - Typ nosiče
Typ nosiče - termín svazek
Typ nosiče - kód nc
Zdroj rdacarrier
500 ## - Všeobecná poznámka
Text obecné poznámky Obsahuje rejstřík
500 ## - Všeobecná poznámka
Text obecné poznámky Obsahuje ilustrace
520 ## - Anotace
Anotace, atd. Prospěšné vlastnosti vývaru z kostí ovlivňující zdraví, krásu a vitalitu. Přehled potřebného kuchyňského náčiní, výběr nejlepších surovin. Zásady a ukázkové menu L. L. Hayové - autorky bestselleru Miluj svůj život. Recepty na vývary z kostí, masa nebo zeleniny. Léčivé elixíry. Ozdravné afirmace a meditace. Vývar z kostí jako superpotravina.
520 ## - Anotace
Anotace, atd. Recepty na přípravu netypických vývarů z typických potravin, které podporují a zlepšují zdraví, a dalších zdraví prospěšných pokrmů.
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma vývary (kuchařství)
Číslo autoritního záznamu ph945821
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 99395
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma jídla
Číslo autoritního záznamu ph114847
Zdroj záhlaví nebo termínu
(RLIN) 97165
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma příprava jídel
Číslo autoritního záznamu ph634637
Zdroj záhlaví nebo termínu
(RLIN) 810
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma racionální výživa
Číslo autoritního záznamu ph124968
Zdroj záhlaví nebo termínu
(RLIN) 93056
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín příručky
Číslo autoritního záznamu fd133209
Zdroj záhlaví nebo termínu
(RLIN) 94752
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
Číslo autoritního záznamu fd132687
Zdroj záhlaví nebo termínu
(RLIN) 94233
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Dane, Heather
Číslo autoritního záznamu xx0194570
Kód role Autor
(RLIN) 2339
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Grufíková, Tereza
Číslo autoritního záznamu pag2008454888
Kód role Překladatel
(RLIN) 2340
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky MOG501 - Městská knihovna Litvínov
Signatura titulu 641
993 ## - Údaje o jednotce (exempláři)
-- 4
Holdings
Důvod stažení Čárový kód Zdroj klasifikace Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové číslo Datum vložení Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Domovská knihovna Počet prodloužení Naposledy spatřeno Datum poslední výpůjčky Kód sbírky Cena platná ke dni Typ jednotky Koha
  322809545129 Dewey Decimal Classification     49.00   190984 25.08.2021 Oddělení pro dospělé 641 49.00 MEGAKNIHY Oddělení pro dospělé 3 19.06.2024 12.01.2024 naučná pro dospělé 28.07.2021 Knihy

Powered by Koha